• banner01
  • banner_2
  • banner_1
  • company img
  • company-img-2

Babagan Kita

Produsen lan pemasok printer inkjet sing misuwur

Anhui Big Color Digital Technology Co., Ltd. dununge ing Distrik Jiujiang, Kutha Wuhu, Provinsi Anhui. Minangka profesional sing melu piranti lunak output gambar, riset lan pangembangan peralatan, produksi lan penjualan perusahaan. Perusahaan kasebut manut karo orientasi pelanggan, riset lan pangembangan minangka kekuwatan utama, kualitas minangka inti, kanggo nggawe serangkaian teknologi kanthi bayaran dhuwur, produk-produk berkualitas stabil. Werna gedhe uga nawakake layanan adat kayata program produk pangopènan peralatan, nganyari piranti lunak lan layanan cadhangan, sing bakal nggawe investasi sampeyan luwih migunani lan migunani.

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, coba tinggalake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.