. China ZT A2 UV Flatbed Printer 2pcs DX8 / 4720 Kaca Platform pabrik lan manufaktur |Warna gedhe

ZT A2 UV Flatbed Printer 2pcs DX8/4720 Kaca Platform

Katrangan singkat:

● Max Printing ukuran: 40*60cm

● Kacepetan cetak maksimal: 60 detik/kaca

● Max printing dhuwur: 15cm dhuwur

● Printheads: 2DX8/4720

● Bahan cetak: Kaca, Genteng, Akrilik, PP, Logam, Kayu


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

9. Ana nangani sak mesin, desain pangguna-loropaken, gampang kanggo mesin kanggo mindhah.

10. Paket aksesoris gratis.

11. A penggemar cilik dipasang ing kertu Papan trolley kanggo kelangan mudhun kertu Papan lan ndawakake umur layanan saka kertu Papan.

12. Fungsi pemanasan sirah, (sirah nduweni syarat suhu, kayata ing wilayah sing adhem banget, gunakake fungsi iki kanggo nggampangake fluency tinta).

13. Kabeh aluminium nozzle ngisor plate.

Spesifikasi

jeneng produk Printer flatbed uv A2
Model ZT-4060-2DX8-UV
Printhead 2 pcs tx800/dx8
Ukuran printing Max 40*60cm
kacepetan Area A3: 60 detik.Area A4: 170 detik
Resolusi maksimum 720 * 4320 dpi
Jinis tinta Tinta uv atos / alus
werna WW VVK CMY /4 WARNA + PUTIH + VAINISH
Tipe Printing Kaca, Papan Asilik,Kayu, Papan, Logam, Kulit lan liya-liyane
Max Printing dhuwur 15cm kanggo standar (20cm kanggo pesenan khusus)
Piranti lunak rip Maintop 6 versi uv kanggo standar & photoprint uv 12 kanggo opsional
Ukuran Mesin 97*101*56CM
Ukuran paket 114*109*76CM
lampu UV 2 LAMPU LED UV Kanggo pendinginan banyu

Solusi produk:Kita duwe tim insinyur, hubungi insinyur yen sampeyan duwe layanan sawise dodolan.

instruksi:Kita bakal ngirim USB flash drive bebarengan karo mesin, karo kabeh piranti lunak lan video instruksional.

Pangopènan:Kerep nggunakake mesin.

Layanan sawise-sales:Kita bakal menehi paket suku cadang gratis, sing bakal mbantu para pelanggan kanthi layanan sawise-sales.Garansi: 13 wulan.

Kaluwihan produk

Bisa nyithak kertas, plastik, gloss, kulit, pvc, botol, kothak, tutup buku, kasus telpon lan liya-liyane.

1. Layar tutul LED, operasi luwih trep.

2. Precision panggilingan aluminium Beam ngangkat, Beam ngangkat presisi dhuwur.

3. Tinta putih aduk.

4. Pangukuran dhuwur otomatis.

5. Ngangkat lan ngresiki otomatis.

6. Piranti lunak maintop asli.

7. Stack tinta stainless steel, resistance karat, umur layanan dawa.

8. Jendela kerja mesin.Gampang katon ing njero.

a2-9

Platform kaca A2

微信图片_20210509153558

1. presisi dhuwur, platform kualitas dhuwur kalibrasi akurat.

2. Digawe kanthi bahan mentah sing diimpor, kanthi kualitas apik lan nggunakake umur dawa saiki.

3.Lampu varnish putih warna, ukuran sing tepat nyetel suhu lampu, nggawe materi garing luwih cepet lan luwih operasional.

4. Desain penggemar nyedhot bisa nyuda suhu ing mode operasi dhuwur mesin, sing luwih efisien lan dipercaya.

d1bd31c69ba05684d7b91b6288d3dbb
e7705b79bce530c48e444507c680541

5. Fungsi pemanasan print head bisa nggawe print head ing lingkungan sing lembab ing lingkungan sing beda-beda, nglindhungi printhead luwih efektif lan bisa luwih gampang.

6. Deteksi otomatis saka dhuwur printing, desain humanized, pangukuran dhuwur akurat, printing luwih trep lan printing efisien kang bisa nyukupi kabutuhan printing

7eb64babf286ab50b302c72d48c15e7
dd3ca80101eecd12aff264930c8653f

7.LED mulang panel Layar Manual, operasi trep, design.The cukup printhead bisa diatur kanggo dipindhah dening mencet tombol, kang trep banget.

8. Sistem kontrol suhu tank banyu bisa nggambarake suhu ing tampilan kanggo imbuhan cukup, lan munggah lan mudhun bisa nyetel ukuran.

332fdff559208918ad603fcc265b06a
abff901b155838b9715f5e0f7966920

9..CNC Aluminium carriage Ora gampang deform, tahan suhu dhuwur, tahan karat

10. Enem werna saka CYMK + putih + varnish, sing nyawiji karo strring putih, supaya tinta ora solidift


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED